De Social Handprint van iPS Powerful people

21-09-2023
Social Handprint iSP

De belangrijkste activiteit van iPS powerful people omvat de werving, het contracteren en de betaling van personeel over de hele wereld. Sinds 1988 levert iPS personeel voor de maritieme en baggerindustrie. Ondertussen heeft iPS haar expertise uitgebreid naar andere sectoren, waaronder Energy en Civiel. Mensen bij elkaar brengen in deze industrieën is wat zij graag doen. 

Het hoofdkantoor van iPS is in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, maar heeft daarnaast tal van agentschappen in het buitenland waaronder het Verenigd Koninkrijk, Australië, de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Mexico, Duitsland, Litouwen en meer. Dankzij hun brede internationale netwerk bieden zij de juiste personeelsoplossingen. Altijd en overal. 

Inzicht en bewustwording  
Een van de kernwaarden is transparantie. Dit zie je terug in de communicatie met klanten en kandidaten. Bij alle activiteiten die zij ondernemen ligt de focus op verbinding, communicatie en kennis delen. Zij hebben een open en eerlijke cultuur en hechten veel waarde aan ontwikkeling. Collega’s worden uitgedaagd om out of the box te denken en met nieuwe ideeën te komen.  

Social Handprint van iPS powerful people  
iPS werkt als internationaal bedrijf met verschillende culturen. Zij omarmen al deze verschillen omdat zij geloven dat zij hier als organisatie juist sterker van worden.  

 “De Social Handprint helpt om onze inspanningen te visualiseren. Elke duurzame stap telt!” 

Maak ook jouw unieke maatschappelijke identiteit inzichtelijk 
De Social Handprint maakt eenvoudig, snel en betaalbaar jouw positieve impact op de samenleving zichtbaar én vertaalt deze direct door naar maatschappelijke waarde.

Ontdek zelf hoe eenvoudig je jouw Social Handprint maakt en neem een kijkje in de keuken van de Impactmeting van Social Handprint 

We helpen je graag verder

Peter van der Hem

Peter van der Hem

impactmanager
+31681456780
peter@socialhandprint.com