De Social Handprint van Whello

27-10-2023
Social Handprint Whello

Whello is een resultaatgericht online marketingbureau met kantoren in Valencia, Bali en Amsterdam. Met een team van meer dan 50 creatieve marketeers laten ze mooie merken groeien, en maken ze grote merken nog mooier. Van brandstrategie tot converterende campagnes; via Whello inspireer en overtuig je al je toekomstige klanten.    

Inzicht en bewustwording  

Succesvolle marketing gaat voor Whello om meer dan alleen winst. Want Whello weet: echte groei bereik je alleen door naast Profit, ook te focussen op People en Planet. 

Dat geldt niet alleen voor de klanten van dit digitale marketingagency. Whello zelf is trots op hun dagelijkse inzet voor de Sustainable Development Goals (SDG’s). En ze schakelden Social Handprint in om hun bijdrage aan de SDG’s helder en inzichtelijk te maken. Zo kan Whello concreet zien wat ze goed doen, en waar ze zich nog verder op kunnen ontwikkelen.  

Social Handprint van Whello 

Duurzaamheid is meer dan alleen groen doen. Duurzaamheid gaat ook over werkgeluk, iedere dag meer leren en jezelf kunnen zijn. Daarom investeert Whello veel in haar werknemers. Dit doen zij onder andere middels: 

  • Duurzame bedrijfsuitjes 
  • Verschillende sport abonnementen 
  • Bedrijfsmassages en meditatie-apps 
  • Een hoog opleidingsbudget voor iedere medewerker
  • Stimuleren fiets & trein boven autorijden 
  • Vrije werktijden, tussen 08.00 en 20.00 
  • Goede afwisseling tussen kantoordagen en thuiswerken 
  • Een gebedsruimte en inwisselbare feestdagen  
  • Skillbased volunteering

Uit hun recente Social Handprint-meting blijkt dat Whello een bovengemiddelde positieve impact heeft, met een bijdrage aan 9 specifieke SDG’s. Vooral op gebieden als goede gezondheid (SDG 3), gendergelijkheid (SDG 5) en partnerschappen (SDG 17) excelleren zij.  

“Onze impactwaarde in vergelijking tot onze omzet is maar liefst 6%. Daarmee realiseren we zo’n anderhalve ton aan maatschappelijke impact in euro’s per jaar. We zijn trots op de impact die we maken en blijven ons inzetten om deze nog groter te maken”.  

Maak ook jouw unieke maatschappelijke identiteit inzichtelijk 

De Social Handprint maakt eenvoudig, snel en betaalbaar jouw positieve impact op de samenleving zichtbaar én vertaalt deze direct door naar maatschappelijke waarde.  

Ontdek zelf hoe eenvoudig je jouw Social Handprint maakt en neem een kijkje in de keuken van de Impactmeting van Social Handprint 

We helpen je graag verder

Peter van der Hem

Peter van der Hem

impactmanager
+31681456780
peter@socialhandprint.com