Inzicht in inclusiviteit en diversiteit

21-04-2023
Social Handprint Bw H

Ontwerpbureau BW H Leeuwarden helpt bedrijven en organisaties met grafisch ontwerp, merkstrategie en websites. Het bureau is gemotiveerd om bij te dragen aan een betere wereld en doet dit zowel binnen de eigen organisatie als samen met en voor klanten. 

Mede-eigenaar Druk-Pieter Noordenbos vertelt: “We waren al op verschillende manieren bezig om onze positieve impact te vergroten en nieuwsgierig hoe we een volgende stap konden zetten. De Social Handprint gaf ons het zetje om dit weer hoger op de agenda te zetten.”

Ondanks dat BW H ontwerpers al werkte aan het maken van positieve impact, was dat nog niet meetbaar. De Social Handprint hielp om inzicht te krijgen in inclusiviteit en diversiteit, en zorgde ervoor dat duidelijk werd waar het bureau nog wat kon verbeteren.

Social Handprint Bw H

Je krijgt met de Social Handprint echt een beter beeld wat het betekent om goed te doen voor de wereld. Dat heeft iets in beweging gezet bij ons. Doordat de Handprint zo laagdrempelig is, biedt hij een opstapje om je bedrijf te verbeteren“.

Ben jij net als BW H benieuwd naar jouw Social Handprint? Vul de gratis demo in en doe inspiratie op wat jij al kan doen. 

We helpen je graag verder

Peter van der Hem

Peter van der Hem

impactmanager
+31681456780
peter@socialhandprint.com