Social Handprint van EnergyZero 

20-07-2023

Als voorloper in de Energy Technology maakt EnergyZero het mogelijk voor energiebedrijven van de toekomst te blijven innoveren. Zij bieden partners de kans om hun eigen energiemerk te lanceren en zo inzicht te krijgen in het energieverbruik en de energieproductie van hun klanten. Dit stelt hen in staat om gezamenlijk slimmere oplossingen te bedenken om consumenten te helpen bij het optimaliseren van hun energieverbruik en –patronen.   

Het vernieuwende in-huis ontwikkelde platform van EnergyZero faciliteert hun partners te connecten met deze, op dynamische prijzen gebaseerde, nieuwe energiewereld. Met een sterk gedreven team werken zij dagelijks aan de ontwikkelingen in de markt. 

Inzicht en bewustwording  

Als belangrijkste waarden verdienen EnergyZero en partners geen geld aan het energieverbruik van de klant. Hierdoor verdwijnt de stimulans om de consument meer energie te laten verbruiken. Daarnaast helpen de dynamische energieprijzen ook voor de consument om verbruik te verplaatsen naar goedkopere mogelijkheden. Als consument betaal je de actuele beursprijs voor energie plus een inkoopvergoeding en een vaste toeslag per maand. EnergyZero ontwikkeld slimme tools om energieverbruik inzichtelijk en begrijpelijk te maken. Alles draait om inzicht, bewustzijn en direct impact maken.   

Social Handprint van EnergyZero  

De stap naar het maken van een Social Handprint is dan ook gemakkelijk gemaakt. Met de Social Handprint maakt EnergyZero zichtbaar dat zij daadwerkelijk doen wat ze beloven. Zij geloven met iedere vezel in hun missie en doen dit met een hecht team. Waarbij ze een groot hart hebben voor een betere wereld. Door te focussen op het welzijn van hun medewerkers is EnergyZero ervan overtuigd dat zij nog beter hun klanten kunnen adviseren en enthousiasmeren.   

Zij investeren veel in de mentale gezondheid van medewerkers en werken aan het verminderen van de loonkloof. De Social Handprint laat duidelijk zien dat er veel impact wordt gemaakt op hun medewerkers.   

In de scale-up fase waar wij ons bevinden, vinden wij het belangrijk om dicht bij de cultuur en DNA van EnergyZero te blijven. Veranderingen gaan snel en dat daagt ons uit om elke dag een stapje beter te worden. We zitten bomvol frisse energie en hebben een nuchtere Rotterdamse mentaliteit. Dit zien we dan ook terug in onze Social Handprint.Hans Valk, CEO EnergyZero

Maak ook jouw unieke maatschappelijke identiteit inzichtelijk 
De Social Handprint maakt eenvoudig, snel en betaalbaar jouw positieve impact op de samenleving zichtbaar én vertaalt deze direct door naar maatschappelijke waarde 

Ontdek zelf hoe eenvoudig je jouw Social Handprint maakt en neem een kijkje in de keuken van de Impactmeting van Social Handprint .

We helpen je graag verder

Peter van der Hem

Peter van der Hem

impactmanager
+31681456780
peter@socialhandprint.com