Social Handprint van HC Health

04-08-2023

HC Health is hét vitaliteitsbureau van grote bedrijven in Nederland. Zij geloven dat vitale medewerkers de wereld in beweging brengen. Zij hebben het daarom hun missie gemaakt om voor 2027 één miljoen medewerkers naar een hoger gezondheidsniveau te brengen. Het stimuleren van gedragsverandering staat daarbij centraal. Dit doen zij middels een succesvolle gedragsverandering methodiek. 

Inzicht en bewustwording 
HC Health is zich heel erg bewust van haar rol in de samenleving en ziet ook de waarde van het inzichtelijk maken van de sociale en ecologische impact. Zeker met het oog op de CSRD die eraan komt. Deze wetgeving verplicht de Europese Unie bedrijven om te rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en milieu. 

Social Handprint van HC Health 
Ieder bedrijf is anders en vraagt daarom om een aanpak op maat. Duurzame inzetbaarheid is complex en om te komen tot een integraal gezondheidsbeleid is visie en daadkracht nodig. 

De diensten van HC Health sluiten aan op de uiteenlopende uitdagingen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dit is duidelijk terug te zien in de Social Handprint waar SDG3 (goede gezondheid en welzijn) eruit springt. Ook op SDG17 (partnerschap om doelstellingen te bereiken) scoort HC Health goed doordat zij veel maatschappelijke organisaties ondersteunen. HC Health maakt met hun organisatie ruim €90.000,- maatschappelijke impact.  

Leuk om te zien dat we veel waarde leveren op SDG 3, Goede Gezondheid en Welzijn, dat is ook precies wat we willen!” 

Maak ook jouw unieke maatschappelijke identiteit inzichtelijk 
De Social Handprint maakt eenvoudig, snel en betaalbaar jouw positieve impact op de samenleving zichtbaar én vertaalt deze direct door naar maatschappelijke waarde.  

Ontdek zelf hoe eenvoudig je jouw Social Handprint maakt en neem een kijkje in de keuken van de Impactmeting van Social Handprint.

We helpen je graag verder

Peter van der Hem

Peter van der Hem

impactmanager
+31681456780
peter@socialhandprint.com