Social Handprint van Univé Het Groene Hart

18-08-2023

Univé Het Groene Hart is een coöperatie zonder winstoogmerk en heeft als uitgangspunt het bieden van zekerheid aan haar leden en de maatschappij. Je kunt hier terecht voor particuliere en zakelijke verzekeringen, maar ook voor preventiemiddelen om schade te voorkomen. Daarnaast wil Univé Het Groene Hart maatschappelijk relevant zijn en organiseren zij diverse activiteiten en evenementen voor hun leden.  

Inzicht en bewustwording 
Motto van Univé Het Groene Hart is winst waar je blij van wordt. Als Univé Het Groene Hart winst maakt, wordt dit geïnvesteerd in onder andere maatschappelijke projecten om de leefomgeving voor eenieder te verbeteren. Ook helpen zij initiatieven om een vervolgstap te kunnen zetten in hun ontwikkeling op maatschappelijk vlak. Univé Het Groene Hart is er voor hun leden én de omgeving! 

Social Handprint van Univé Het Groene Hart 
Daarnaast hebben we meer inzicht gekregen in onze eigen duurzame initiatieven en sociale betrokkenheid, dankzij MAEX, het platform dat ons helpt om transparant te zijn over onze duurzaamheidsinspanningen en de sociale impact die we maken op de maatschappij. 

Duurzaamheid is een thema wat bij Univé Het Groene Hart hoog geprioriteerd is. Het is goed te zien dat de hoogste waarde zit op SDG 11 (Duurzame steden en gemeenschappen). Aan de hand van deze resultaten gaat Univé Het Groene Hart verder kijken hoe ze nog relevanter kunnen zijn voor de samenleving. 

“Met de Social Handprint kunnen wij onze inspanningen meten en visualiseren, dit is voor ons erg waardevol.”  

Maak ook jouw unieke maatschappelijke identiteit inzichtelijk 
De Social Handprint maakt eenvoudig, snel en betaalbaar jouw positieve impact op de samenleving zichtbaar én vertaalt deze direct door naar maatschappelijke waarde.  

Ontdek zelf hoe eenvoudig je jouw Social Handprint maakt en neem een kijkje in de keuken van de Impactmeting van Social Handprint.

We helpen je graag verder

Peter van der Hem

Peter van der Hem

impactmanager
+31681456780
peter@socialhandprint.com