Social Handprint van Weave

20-07-2023

Weave is een bedrijf dat innovatieve technologie ontwikkelt, waarmee opdrachtgevers impact maken in hun vakgebied. Weave heeft een energiek team van developers en designers met alle skills en expertise in huis om complexiteit terug te brengen naar de eenvoud. Zij ontwerpen, realiseren en implementeren digitale oplossingen die relevant zijn en zorgen voor een positieve verandering in de samenleving. 

Inzicht en bewustwording 
Wat Weave drijft is het kunnen bijdragen aan een duurzame en meer eerlijke wereld. Dat gebeurt door het bouwen en ontwerpen van hoge kwaliteit software en slimme architectuur. Voor Weave is innovatief en open zijn belangrijk. Dit maakt het werk altijd efficiënt, toekomstbestendig en vooruitstrevend. 

Social Handprint van Weave 
Elke dag werken zij aan mooie projecten in hun groene kantoor. Door te focussen op partnerschap met het energieke team van developers en designers richt Weave zich op een betere wereld. 

De impact hiervan is duidelijk terug te zien in de Social Handprint. Op maar liefst 11 van de 17 SDG’s wordt impact gemaakt. Eén SDG springt eruit en dat is SDG17 (partnerschap om doelstellingen te bereiken). De totale impactwaarde bedraagt maar liefst 23% van de omzet.  

“Wij geloven dat je samen meer impact maakt. Onze Social Handprint laat zien dat we gaan voor duurzame samenwerkingen.”  Fred Kroon, CEO Weave

Maak ook jouw unieke maatschappelijke identiteit inzichtelijk 
De Social Handprint maakt eenvoudig, snel en betaalbaar jouw positieve impact op de samenleving zichtbaar én vertaalt deze direct door naar maatschappelijke waarde.  

Ontdek zelf hoe eenvoudig je jouw Social Handprint maakt en neem een kijkje in de keuken van de Impactmeting van Social Handprint .

We helpen je graag verder

Peter van der Hem

Peter van der Hem

impactmanager
+31681456780
peter@socialhandprint.com