Social Handprint van Wits Utrecht

21-08-2023

Wits Utrecht beweegt in een rap tempo naar een integraal vastgoedonderhoudsbedrijf, waar advies en realisatie samenkomen. In deze groei is er ruimte om uiting te geven aan ons groene en sociale hart. Bij Wits Utrecht draait het namelijk niet alleen om vastgoedonderhoud en –verbetering, ook verduurzaming en innovatie staan hoog in het vaandel.   

Inzicht en bewustwording 
Wits Utrecht ziet de wereld om haar heen veranderen: meer kennis over milieueffecten, meer consumptie, minder grondstoffen en minder personeel met vakmanschap beschikbaar dan de markt vraagt. Een wereld waarin duurzame inzet van mens en middelen en circulariteit actuele thema’s zijn van iedereen. Voor alle projecten geldt dat zij bewust bezig zijn met het vervoers- en verplaatsingsvraagstuk en alert zijn op de inzet van duurzame materialen. Gezien de aard en impact op het milieu van de werkzaamheden en vanuit hun werkgeverschap, vinden zij het belangrijk om hier de voortrekkersrol in te nemen. 

Social Handprint van Wits Utrecht  
Impact maken was voor Wits al onderdeel van de bedrijfsmissie. Met de Social Handprint kunnen zij nu nog beter sturen op het maatschappelijk impactvol ondernemen en zich richten op meer waarde toe te voegen aan de maatschappij. 

Wits Utrecht leverde in 2022 de meeste maatschappelijke waarde op SDG 8: Eerlijk werk en economische groei.  

“Wij hebben mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst, en daarmee dragen wij bij aan een inclusievere arbeidsmarkt.” 

Maak ook jouw unieke maatschappelijke identiteit inzichtelijk 
De Social Handprint maakt eenvoudig, snel en betaalbaar jouw positieve impact op de samenleving zichtbaar én vertaalt deze direct door naar maatschappelijke waarde.  

Ontdek zelf hoe eenvoudig je jouw Social Handprint maakt en neem een kijkje in de keuken van de Impactmeting van Social Handprint 

We helpen je graag verder

Peter van der Hem

Peter van der Hem

impactmanager
+31681456780
peter@socialhandprint.com