Terug naar overzicht 29 februari 2024

De Schöppe levert de meeste bijdrage aan SDG 3 Goede gezondheid en welzijn door het faciliteren van lotgenotencontact, voorlichtingen over een gezonde levensstijl, drugsgebruik, roken en alcoholgebruik

Accres beheert, onderhoudt en exploiteert maatschappelijk vastgoed voor diverse gemeentelijke opdrachtgevers. Accres is dé partij in Apeldoorn als het gaat om het stimuleren en organiseren van een actieve leefstijl. Accres werkt vanuit Sportservice Apeldoorn en beheert o.a. Wijkcentrum de Schöppe in de wijk De Riet / Nieuwland. Het centrum biedt verschillende activiteiten voor jong én oud, waaronder sport- en spelactiviteiten, cursussen en creatieve workshops.  

De Schöppe levert de meeste bijdrage aan SDG 3 Goede gezondheid en welzijn door het faciliteren van lotgenotencontact, voorlichtingen over een gezonde levensstijl, drugsgebruik, roken en alcoholgebruik. Daarnaast verwijst het wijkcentrum mensen door naar de juiste gezondheidshulp als dat nodig is, wordt eenzaamheid bestreden, seksuele voorlichting gegeven en vinden sportactiviteiten plaats.  

Lees meer over Wijkcentrum de Schöppe