Maatschappelijke instellingen/ NGO’s

Zet jezelf op de kaart en laat Nederland je impact zien!

Organisaties met een maatschappelijk doel willen laten zien hoe ze bijdragen aan een sociaal en duurzaam Nederland. Dit doen ze ook steeds vaker om hun sponsoren ofwel waardehouders te betrekken bij de opgaven waaraan ze werken.

Veel musea, sportverenigingen en zorginstellingen hebben al met de Social Handprint hun maatschappelijke waarde inzichtelijk gemaakt.

Meet je impact, vergroot je impact

De Handprint is er voor alle maatschappelijke instellingen en ngo’s die bijdragen aan een sociale en duurzame maatschappij. Geen dure trajecten en ingewikkelde dikke rapporten. Via onze toegankelijke methode kun jij jouw impact snel zichtbaar maken en delen met jouw donateurs, leden en klanten.

Met jouw Handprint heb je tevens toegang tot de Impuls, waar je eenvoudig donaties kunt aanvragen om jouw organisatie te versterken. Wil je bijvoorbeeld jouw vrijwilligers opleiden? Of je administratie professionaliseren? De Impuls versterkt jouw organisatie, waardoor je nog meer energie kunt stoppen in jouw missie.

Zet jezelf op de kaart en ga direct aan de slag met jouw impact.

Wat draag jij bij aan een betere wereld? 

Met de Social Handprint leg je jouw organisatie langs een internationale meetlat van Sustainable Development Goals. Deze SDG’s worden steeds meer gebruikt door overheden en organisaties om te werken aan een betere wereld. Aan de hand van jouw Social Handprint kunnen anderen snel begrijpen wat de maatschappelijke bijdrage is van jouw organisatie aan de samenleving. Zo maak je jouw impact zichtbaar en zet jezelf op de kaart. Bekijk hier alle veelgestelde vragen en antwoorden.

Wij helpen je graag verder