Grootzakelijk

Inzicht in de waarde van ketenpartners

Organisaties moeten steeds vaker aangeven op welke manieren zij sociaal en ecologisch verantwoord ondernemen.

Met een actuele en groeiende database biedt Social Handprint uniek inzicht in de maatschappelijke impact van de organisaties waar u mee samenwerkt of die door uw organisatie worden gesteund.

Inzicht en Impulsen 

Social Handprint is er voor corporates die de impact van hun ketenpartners en van zichzelf via onze toegankelijke methode snel zichtbaar willen maken en zo gezamenlijk willen bijdragen aan een sociale en duurzame samenleving.

Of ondersteun maatschappelijke organisaties die aansluiten bij uw doelstellingen via een Impuls.

Rapporteren op duurzaam ondernemen hoeft niet moeilijk of duur te zijn

Zorg met de verplichte CSRD ervoor dat ook in jouw keten de impact op de Sustainable Development Goals (SDG) inzichtelijk wordt.

Wat draag jij bij aan een betere wereld? 

Met de Social Handprint leg je jouw ketenpartners en jezelf langs een internationale meetlat van Sustainable Development Goals. Deze SDG’s worden steeds meer gebruikt door overheden en organisaties om te werken aan een betere wereld. Aan de hand van jouw Social Handprint kunnen anderen snel begrijpen wat de maatschappelijke bijdrage is van jouw organisatie aan de samenleving. Zo maak je jouw impact zichtbaar en zet jezelf op de kaart. Bekijk hier alle veelgestelde vragen en antwoorden.

Wij helpen je graag verder