Impactondernemingen

SDG impactvisualisatie voor impactondernemingen

Staat voor jouw onderneming maatschappelijke impact voorop? En wil je de eerste stappen zetten in het meten van je impact? Of wil je anderen laten zien hoe jouw organisatie bijdraagt aan een betere wereld? Dan is de Social Handprint iets voor jou!

Meet je impact, vergroot je impact

Social Handprint is er voor alle impact ondernemingen die hun impact via onze toegankelijke methode snel zichtbaar willen maken en willen delen met hun investeerders, inkopers en klanten. De Handprint is het maatschappelijk deel van je jaarverslag. Wil je je Handprint vergroten? Start een Impuls of doe mee in een bestaande Impuls en investeer in de lokale initiatieven.

Rapporteren op duurzaam ondernemen hoeft niet moeilijk of duur te zijn

Maak van de verplichte CSRD jouw kans en krijg met de Social Handprint inzicht in jouw impact op de Sustainable Development Goals (SDG).

Wat draag jij bij aan een betere wereld? 

Met de Social Handprint leg je jouw organisatie langs een internationale meetlat van Sustainable Development Goals. Deze SDG’s worden steeds meer gebruikt door overheden en organisaties om te werken aan een betere wereld. Aan de hand van jouw Social Handprint kunnen anderen snel begrijpen wat de maatschappelijke bijdrage is van jouw organisatie aan de samenleving. Zo maak je jouw impact zichtbaar en zet jezelf op de kaart. Bekijk hier alle veelgestelde vragen en antwoorden.

Wij helpen je graag verder