Maatschappelijke initiatieven

Zet jezelf op de kaart en laat Nederland je impact zien!

Bestrijden van armoede, passende zorg voor iedereen, de transitie naar duurzame energie of het vergoten van inclusiviteit; het zijn stuk voor stuk grote maatschappelijke uitdagingen. Uitdagingen die niet opgelost kunnen worden zonder de inzet van vele buurtinitiatieven, bewonerscollectieven en wijkcoöperatie.

Wij helpen jouw impact zichtbaar te maken en jouw organisatie te versterken.

Meet je impact, vergroot je impact

Social Handprint is er voor alle buurtinitiatieven, bewonerscollectieven en wijkcoöperaties die bijdragen aan een sociale en duurzame maatschappij. Geen dure trajecten en ingewikkelde, dikke rapporten. Via onze toegankelijke methode kun jij jouw impact snel zichtbaar maken en delen met jouw donateurs, leden en klanten.

Met jouw Handprint heb je tevens toegang tot de Impuls, waarmee je eenvoudig donaties kunt aanvragen om jouw organisatie toekomstbestendig te maken. Wil je bijvoorbeeld jouw vrijwilligers opleiden? Of je administratie professionaliseren? De Impuls versterkt jouw organisatie, waardoor jij je nog beter kunt richten op jouw missie.

Zet jezelf op de kaart en ga direct aan de slag met jouw impact.

Wat draag jij bij aan een betere wereld? 

Met de Social Handprint leg je jouw organisatie langs een internationale meetlat van Sustainable Development Goals. Deze SDG’s worden steeds meer gebruikt door overheden en organisaties om te werken aan een betere wereld. Aan de hand van jouw Social Handprint kunnen anderen snel begrijpen wat de maatschappelijke bijdrage is van jouw organisatie aan de samenleving. Zo maak je jouw impact zichtbaar en zet jezelf op de kaart. Bekijk hier alle veelgestelde vragen en antwoorden.

Wij helpen je graag verder