MAEX
maakt maatschappelijke waarde leidend

MAEX is de organisatie achter de Social Handprint en Impuls. Wij werken aan Brede Welvaart in Nederland. We zetten ons in voor een economie waarin financiële waarde en maatschappelijke waarde hand in hand gaan. En we zetten ons in voor een samenleving waarin ruimte wordt gegeven aan de vele buurtinitiatieven en sociale ondernemingen die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke opgaven.

MAEX levert diensten die (1) inzicht bieden in de impact van organisaties op de Sustainable Development Goals en (2) deze impact vergroten. Samen bouwen we aan de Handprint van Nederland.

“Maatschappelijke initiatieven zijn het bindweefsel van de samenleving, en steeds meer bedrijven willen laten zien hoe zij hun maatschappelijke verantwoordelijkheid invullen. Wij zetten ons in voor een betekeniseconomie, waarin maatschappelijke impact leidend is.”

Gerda Deekens – Oprichter MAEX

Om de website gebruiksvriendelijker te maken, de kwaliteit te verhogen en mee te gaan met nieuwe technologische standaarden, heeft het oude MAEX platform een makeover gekregen.

Je mag nog altijd dezelfde service van ons verwachten, maar in een nieuwe stijl en vormgeving, waarbij onze producten meer centraal komen staan. Kom je er niet helemaal uit? Laat het ons weten via info@socialhandprint.com.

Medewerkers
De mensen achter MAEX


Bij MAEX werkt een enthousiast team iedere dag aan onze missie. Wij vinden dat heel Nederland een Handprint verdient en helpen organisaties graag hun impact inzichtelijk te maken en te vergroten. Maak kennis met ons team.

Vacature(s)

Op zoek naar een werkplek waar je impact kan maken? Kijk hier naar onze vacatures!

Beluister de Positieve Impact Podcast met Silvia Oostwegel