Terug naar overzicht 28 februari 2024

Foenix Kringloop en Reïntegratie is een sociale onderneming die zich inzet voor een circulaire en inclusieve samenleving waarin mensen, milieu en economie op een harmonieuze manier me elkaar in evenwicht zijn

Foenix Kringloop en Reïntegratie is een sociale onderneming die zich inzet voor een circulaire en inclusieve samenleving waarin mensen, milieu en economie op een harmonieuze manier me elkaar in evenwicht zijn. Foenix heeft jaarlijks een groep enthousiaste medewerkers in vaste dienst. Daarnaast biedt de onderneming meer dan 750 leer- en werkplekken in werkplaatsen, winkels, inname, De Wasserij & Het Textielatelier, Houtwerkplaats, transport en kantoren.  

“Door Social Handprint hebben we inzicht gekregen in onze bijdrage aan de realisatie van de Sustainable Development Goals. Het is geweldig om erachter te komen dat we op 14 SDG’s scoren”, vertelt Gönül Hettema-Fidan, adjunct directeur van Foenix.  
 
“De kwantitatieve zichtbaarheid van onze bijdrage aan de SDG’s nemen we regelmatig mee tijdens onze gesprekken met diverse stakeholders. We zijn blij met de zichtbaarheid van onze positieve impact op een circulaire en inclusieve samenleving.” 

Lees meer over Foenix Kringloop en Reïntegratie