Nieuwe platform al bijna een half jaar online! 
Inmiddels is onze nieuwe online omgeving van Social Handprint al een half jaar online! We zijn erg blij dat het maken van een Handprint op de nieuwe site zo positief is ontvangen door onze deelnemende organisaties.  

Handprint Metingen vanaf €50,- per 1 juli 2024 
Vanaf 1 juli 2024 bedragen de kosten voor het gebruik maken van de tools van Social Handprint minimaal €50,- (excl. BTW). Tot 1 juli kan er nog gratis gebruik worden gemaakt van de tools. 

Waarom deze wijziging? 
Omdat wij voor een steeds groeiend aantal organisaties Handprints mogen maken en de IT-standaarden hoog zijn, neemt de druk op de kosten voor het maken en beoordelen van Handprints toe.  

Wij geloven in de kracht en de waarde van lokale (burger)initiatieven en zetten ons al jaren in voor het versterken van die lokale sociale infrastructuur. Daarom houden we kosten voor deze groep laag: we vragen om een administratieve bijdrage van €50,- excl BTW voor een jaar. Daarmee heb je direct toegang tot de Handprint Metingen (ter waarde van €1250,-) en Impulsen. 

Voor organisaties met betaalde medewerkers gelden andere tarieven**  

Wat betekent dit voor mij na 1 juli? 
Per 1 juli kan je nog gewoon je Handprint bekijken en downloaden op je dashboard. Vanaf 1 juli is het niet meer mogelijk om een nieuwe Handprint Meting te starten of Impulsen aan te vragen. Wil je een nieuwe Handprint meting starten na 1 juli, bijvoorbeeld voor 2023 of alvast de prognose meting maken voor 2024, dan dien je eerst te betalen voor een jaar. Na betaling heb je ook direct toegang tot Impulsen.  

Wat zit er in je abonnement? 
Handprint Meting   
Je hebt elk gewenst moment inzicht in jouw Handprint. Deze kan je altijd downloaden en gebruiken.  

Zichtbaar op meerdere platforms  
Jij bent met jouw Handprint pagina zichtbaar op alle voor jou relevante Handprint platforms op socialhandprint.com. 

Handprint Impuls   
Een Handprint Meting geeft direct toegang tot de vele impulsen die bedrijven, fondsen en overheden de mogelijkheid bieden om maatschappelijke initiatieven of sociale ondernemingen te ondersteunen met impactdonaties. Kijk hier voor de actuele Impulsen.  

Professionele ondersteuning   
Heb je vragen over jouw Handprint pagina of hulp nodig bij een donatie aanvraag? Ons team staat klaar om je te helpen tijdens het Social Handprint Kwartier.  

Wil je meer weten over Social Handprint? 
Recent verscheen dit artikel in de media. Daarnaast schoven we aan in de Positieve Impact Podcast, waarin we organisaties inspireren hun footprint te verkleinen en de handprint te vergroten.  

*Valt jouw organisatie binnen de Provincie Overijssel, Provincie Gelderland, Provincie Zeeland, Gemeente Nieuwegein, Gemeente Den Haag of Gemeente Amsterdam?  Dan ontvang je binnenkort bericht over een korting op het abonnement die mogelijk wordt gemaakt door de genoemde instanties. 

** Zie hier de prijzen per organisatie type/grootte