MidWest

MidWest is een werkplaats en speelplek voor lokale doeners. In 2012 werd de stichting opgericht om de publieke functie van het gebouw te herstellen en de afbraak van het het monumentale schoolgebouw te stoppen. In het gebouw huren momenteel ca 60 ondernemers en werkplek of kantoor. De opbrengsten uit deze huur en de verhuur van klaslokalen op de...

begane grond aan bedrijven en organisaties maakt het mogelijk voor lokale sociale initiatieven om voor betaalbare prijs een werkplek of zaal te gebruiken. Bijvoorbeeld voor bijles, voor repetities, exposities, muziek of theater, buurtbijeenkomsten, debatavonden etc. De stichting heeft een levendige community die elkaar ontmoet in het cafe in de voormalige gymzaal of in de tuinen van het gebouw. Stichting MidWest heeft geen winstdoelstelling, lokale impact maken door talentontwikkeling en ontmoetingen zijn de primaire doelstellingen.

Social Handprint Uitgebreid

Impact op de SDG’s

Het cirkeldiagram hiernaast toont de impact op de Sustainable Development Goals op basis van een Handprint Meting. Klik op een SDG voor meer informatie over de activiteiten, waarmee aan deze SDG wordt bijgedragen.