Weerbaarheidstraining senioren

Veilig Thuis & Veilig Buiten. Het doel van deze weerbaarheidstraining is om de weerbaarheid, de veiligheid en het gevoel van veiligheid van de senioren te vergroten. Men leert gevaar te herkennen en weten hoe te handelen. Zich veilig thuis voelen en met een onbezorgd en veilig gevoel de deur uit gaan. Door de training wordt de zelfredzaamheid...

vergroot en komen de deelnemers uit hun sociale isolement waardoor het tevens effect heeft op vereenzaming. Thema's: Babbeltrucs, zakkenrollerij, veilig pinnen, cyber crime, straatroof, overvallen en woningpreventie. Deze training is voor alle senioren, met of zonder handicap. Trots & Weerbaar komt graag naar u toe. Heeft u een groep en locatie en wilt u weten hoe wij deze training in kunnen zetten en tegen welke condities, neemt u dan contact op via: info@trotsenweerbaar.nl of telnr. 06-44500785. Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!

Social Handprint Uitgebreid

Impact op de SDG’s

Het cirkeldiagram hiernaast toont de impact op de Sustainable Development Goals op basis van een Handprint Meting. Klik op een SDG voor meer informatie over de activiteiten, waarmee aan deze SDG wordt bijgedragen.

3

Goede gezondheid en welzijn

Indicator
Effect
Aantal
Indicator
mentale zorg
Effect
Aantal
1.500 personen x gemiddeld aantal uren