Mentale Weerbaarheid

Mentale Weerbaarheid is de basis van alles. Mentale Weerbaarheid werkt door in de Mentale- en de Fysieke Gezondheid! De mate waarin jij Mentaal en Emotioneel in jouw kracht kunt staan bij invloeden van buiten af en om kunt gaan met veranderingen en tegenslagen, dat bepaald hoe jij je leven leidt of lijdt. Trots & Weerbaar heeft als doel om mensen...

te helpen om hun Mentale Weerbaarheid te vergroten. Vanaf maart 2020 is gebleken hoe een verandering een enorme impact heeft op mensen. Door de coronamaatregelen heeft iedereen van jong tot oud de enorme veranderingen en tegenslagen moeten ervaren. Vereenzaming en geestelijke ziektes zijn enorm toegenomen door een 'ongrijpbaar' virus. Trots & Weerbaar helpt mensen van jong tot oud om de mentale weerbaarheid te versterken. Bij Trots & Weerbaar kun je terecht voor weerbaarheidstrainingen zowel individueel als in groepsverband. Deze trainingen zijn beschikbaar voor elk mens van jong tot oud. Voor particulieren, voor bedrijven, voor het onderwijs, voor de zorg, voor mantelzorgers en voor vrijwilligers. Voor iedereen is er maatwerk! Voel je kracht en ontdek je kwaliteiten!

Social Handprint Uitgebreid

Impact op de SDG’s

Het cirkeldiagram hiernaast toont de impact op de Sustainable Development Goals op basis van een Handprint Meting. Klik op een SDG voor meer informatie over de activiteiten, waarmee aan deze SDG wordt bijgedragen.