TalentNL in beweging

MAEX Impuls Mobiliteit Initiatief: TalentNL Initiatiefnemer: Mariam Belkaid Aanvraagbedrag: € 2.400 MOTIVATIE TalentNL is een maatschappelijke organisatie die zich inzet om mensen te helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, zoals persoonlijkheidstesten, trainingen, workshops en...

coaching. Een belangrijk onderdeel van onze missie is het toegankelijk maken van onze diensten voor iedereen, ook voor mensen die het moeilijk vinden om naar onze locaties te komen. Daarom bieden wij ook mogelijkheden voor thuisondersteuning. Om onze thuisondersteuning te kunnen blijven verbeteren, willen we elektrische fietsen aanschaffen. Dit zal ons in staat stellen om onze medewerkers en vrijwilligers sneller en gemakkelijker bij onze klanten thuis te kunnen bezoeken. Een elektrische fiets is een duurzame keuze die bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Daarnaast is het een praktische keuze die ons helpt om onze diensten efficiënter te kunnen leveren. BEOOGDE RESULTATEN Met de aanschaf van een elektrische fiets verwachten we de volgende resultaten te bereiken: 1. Verbeterde toegankelijkheid van onze diensten voor mensen die het moeilijk vinden om naar onze locaties te komen. 2. Verminderde CO2-uitstoot. 3. Efficiëntere dienstverlening. 4. Gezondere medewerkers en vrijwilligers. CONCLUSIE De aanschaf van een elektrische fiets is een duurzame en praktische investering die ons zal helpen om onze missie te verwezenlijken en onze diensten toegankelijker te maken voor iedereen.

Social Handprint Uitgebreid

Impact op de SDG’s

Het cirkeldiagram hiernaast toont de impact op de Sustainable Development Goals op basis van een Handprint Meting. Klik op een SDG voor meer informatie over de activiteiten, waarmee aan deze SDG wordt bijgedragen.