Professionaliseren Stichting Ken Je Kracht

Wij willen een administratieve-digitale slag maken met stichting. Omdat wij niet beschikken over de juiste middelen (kantoor, opslagruimte, laptops en printers) zijn wij ook niet in staat onze fysieke administratie goed op orde te krijgen. Ze liggen op verschillende locaties bij verschillende mensen thuis. Nu er veel meer mogelijk is met de...

verruiming van de regels, kunnen wij binnenkort een beroep doen op 2 studenten van het Mondriaan. Zij kunnen ons hierbij helpen. Wij hebben twee laptops van 3-5 jaar oud die aan vervanging toe zijn. Hierop werken wij zelf. Willen wij een student het werk laten doen dan hebben wij een extra laptop nodig. Het zou fijn zijn wanneer wij een van onze oude laptops ook zouden kunnen vervangen. Daarnaast hebben wij usb-sticks nodig om onze gegevens extern op te slaan. Een camera is geen luxe om goede foto's te maken bij de activiteiten die wij doen en daarmee ook voor onze portfolio. Verder zouden wij een telefoon met abonnement willen voor de stichting zodat wij privé en zakelijk van elkaar gescheiden kunnen houden.

Social Handprint Uitgebreid

Impact op de SDG’s

Het cirkeldiagram hiernaast toont de impact op de Sustainable Development Goals op basis van een Handprint Meting. Klik op een SDG voor meer informatie over de activiteiten, waarmee aan deze SDG wordt bijgedragen.