Belang Intermediair

Belang intermediair is een sociaal maatschappelijk werving- en selectiebureau. In ons team vind je professionals met verschillende expertises die, na jaren werkervaring, de handen ineenslaan met o.a. werkzoekenden en werkgevers. Wij hebben een innovatief en persoonsgebonden traject dat op verschillende niveaus invloed zal hebben op het leven van...

onze kandidaten. Wij werken vanuit een maatschappelijk oogpunt waarbij de mens en het persoonlijk succes centraal staat. Verbinding, persoonlijke en waardevolle relaties zijn onze prioriteit en de basis waar vanuit we werken. Wij willen werk doen dat ook echt van belang is. Mensen begeleiden en ondersteunen bij alle stappen naar hun ideale toekomstbeeld is wat ons drijft. Een ontzorgd mens is een optimaal functionerend mens en daar dragen we graag ons steentje aan bij met ons Persoonlijk plan en gepersonaliseerd traject. Belang intermediair helpt mensen met meer dan alleen het vinden van een baan.

Social Handprint Uitgebreid

Impact op de SDG’s

Het cirkeldiagram hiernaast toont de impact op de Sustainable Development Goals op basis van een Handprint Meting. Klik op een SDG voor meer informatie over de activiteiten, waarmee aan deze SDG wordt bijgedragen.