GreenFox Social Return

Social Return. Binnen aanbestedingen van de overheid is social return een contracteis of inspanningsverplichting om een deel van de loon- of aanneemsom, te besteden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij ondersteunen bij: het schrijven van een social return paragraaf, het opstellen van een projectplan, het opmaken van passende...

profielen, het werven van geschikte kandidaten, het begeleiden en opleiden van de kandidaten en het onderhouden van de social return administratie. Een afstand tot de arbeidsmarkt? Iedereen die langdurig, vanaf 3 maanden, werkloos is heeft een “afstand tot arbeidsmarkt”. Ongeveer 1,5 miljoen mensen hebben in Nederland een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar zitten veel goede en gemotiveerde medewerkers tussen. Over ons Als erkende sociale firma hebben wij een ruime ervaring met social return. Social return levert bij goede invulling een kostenreductie en optimalisatie van de werkzaamheden op. Daarnaast hebben wij de beschikking over zeer gemotiveerde medewerkers die graag een kans krijgen op een reguliere baan. Erkend & gecertificeerd GreenFox Social Return is een erkende sociale firma in het bezit van de PSO30+. Er zijn verschillende steden, waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Groningen, die sociale firma’s erkennen.

Social Handprint Uitgebreid

Impact op de SDG’s

Het cirkeldiagram hiernaast toont de impact op de Sustainable Development Goals op basis van een Handprint Meting. Klik op een SDG voor meer informatie over de activiteiten, waarmee aan deze SDG wordt bijgedragen.