Podium Noord

Podium NOORD is een begrip op het gebied van kunst en cultuur in Haagse Hout. Een vernieuwende culturele organisatie met een stevig netwerk in Haagse Hout en daarbuiten. Met kennis en ervaring in het begeleiden, ondersteunen en faciliteren van makers, het opzetten van muziek- en theaterprogrammering en het tot stand brengen van culturele...

initiatieven. Wij hebben onze voelsprieten uitstaan onder diverse groepen en netwerken in Haagse Hout. Met een theaterzaal met 180 zitplaatsen plus activiteiten en evenementen op diverse locaties in het stadsdeel zetten we in op het verbinden van wijkbewoners, lokale talenten verder brengen, mensen motiveren, inspireren en activeren. Dit alles met hart voor en verankering in het stadsdeel. Met een wijkgericht aanbod en een consistente artistieke visie, gericht op samenwerking, synergie en verbinding.

Social Handprint Uitgebreid

Impact op de SDG’s

Het cirkeldiagram hiernaast toont de impact op de Sustainable Development Goals op basis van een Handprint Meting. Klik op een SDG voor meer informatie over de activiteiten, waarmee aan deze SDG wordt bijgedragen.