De Buurtcamping Zuiderpark

In de zomervakantie wordt voor en door de omwonenden van het Zuiderpark De Buurtcamping georganiseerd en krijgt men de unieke kans om gezellig met hun buren te kamperen. Er is van alles te doen van vrijdagmiddag tot zondagmiddag: boogschieten, knutselen, spelletjes en we sluiten af met de traditionele bingo! De sfeer is ontspannen, men is op...

vakantie in eigen park en leert op deze manier hun buren op een andere manier en beter kennen. Ongeacht achtergrond, inkomen of (geloofs)overtuiging leeft iedereen een weekend lang gemoedelijk samen. Men groet elkaar, praat over koetjes en kalfjes en men helpt elkaar. Met tips voor een leuk uitje of door de pomp uit te lenen voor het luchtbed. Er ontstaan gemakkelijk nieuwe ontmoetingen en ervaringen. En na deze gezellige mini-vakantie ruimen we samen weer op!

Social Handprint Uitgebreid

Impact op de SDG’s

Het cirkeldiagram hiernaast toont de impact op de Sustainable Development Goals op basis van een Handprint Meting. Klik op een SDG voor meer informatie over de activiteiten, waarmee aan deze SDG wordt bijgedragen.