Terug naar overzicht 08 april 2024

Social Handprint by MAEX en Impct Agency bundelen hun krachten om positieve impact te vergroten!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Social Handprint by MAEX en Impct Agency officieel gaan samenwerken om de maatschappelijke impact van bedrijven, sociaal ondernemers, maatschappelijke organisaties en overheden te vergroten en brede welvaart te bevorderen!

Silvia Oostwegel, Founder Social Handprint by MAEX: “Impct Agency begeleidt organisaties naar een sociale en duurzame toekomst. Juist die deskundige en gedreven begeleiding maakt dat de Social Handprint meting waardevoller en beter gebruikt wordt.”

Niels Redert, Founder Impct Agency: “Door de samenwerking met Social Handprint kunnen wij vanuit Impct Agency extra waarde toevoegen aan bedrijven en maatschappelijke organisaties met het begeleiden en mogelijk maken van impact meten en impact zichtbaar te maken.”

De Social Handprint, het impact meetmodel van Nederland is laagdrempelig, betaalbaar compact en visueel. Elke Handprint is uniek, en laat zien welke duurzame en sociale activiteiten worden uitgevoerd, welke maatschappelijke waarde dat heeft, zowel in euro’s als in bijdrage aan de 17 Sustainable Development Goals.

Laten we samen de wereld een stukje mooier maken en de impact van jouw organisatie inzichtelijk maken en waar mogelijk verbeteren of je helpen nieuwe partnerschappen aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw organisatie hierbij kunnen helpen.