Terug naar overzicht 18 maart 2024

"Social Handprint is een goede meetlat, om onze inspanningen te meten en visualiseren!" -OCS+

De visie van OCS+ is om circulaire interieurs te creëren. Met hun kennis ontwerpen zij duurzame en inspirerende werkomgevingen door middelen intelligent te gebruiken en te hergebruiken om het welzijn van zowel werknemers, organisaties als de planeet te bevorderen. Zij schreeuwen niet van de daken dat circulariteit voor ons een belangrijke pijler is, het gaat veel verder dan dat. De overtuiging om zo min mogelijk verloren laten gaan in deze wereld, zit diepgeworteld in hun DNA. 

Inzicht en bewustwording 
Bij OCS+ doen ze geen loze beloften. Ze willen echt impact maken en werken daarom met de Sustainable Development Goals (SDG’s). Dit vertaalt zich onder ander door naar het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, diversiteit, gelijkheid en inclusie en maken zijn voortdurend bewuste keuzes in materialen, duurzaam bosbeheer en inzet van duurzame materialen. 

Social Handprint van OCS+ 
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent voor OCS+ een wijze van bedrijfsvoering en dienstverlening waarbij maatschappelijk belang en integriteit centraal staan. De opdrachtenportefeuille bestaat voor een belangrijk deel uit projecten die te kenmerken zijn als maatschappelijk goed. 

Ongelijkheid is er niet in het team bij OCS+. Zij vinden zij dat iedereen betrokken moet worden bij  zowel in het vormgeven, beleven als uitvoeren. Hun overtuiging is dat ongelijkheid verminderen betekent dat de mens centraal gesteld moet worden en niet het systeem. Uit hun Social Handprint is zijn de resultaten van dit beleid duidelijk zichtbaar.  

“Social Handprint is voor OCS+ een goede meetlat, om onze inspanningen te meten en visualiseren!  Elke dag een stapje vooruit, goed om te zien dat OCS+ nu al veel SDG 3 waarde levereren, Goede Gezondheid en Welzijn!” 

OCS+

Maak ook jouw unieke maatschappelijke identiteit inzichtelijk 
De Social Handprint maakt eenvoudig, snel en betaalbaar jouw positieve impact op de samenleving zichtbaar én vertaalt deze direct door naar maatschappelijke waarde.  

Bekijk de Handprint van OCS+ hier.